Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Συνεργάζομαστε με πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας με χωρητικότητα 70, 60, 50, 30, 19 και 12 θέσεων.Σε όλα τα οχήματα υπάρχει κλιματισμός, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν τηλεόραση και τουαλέτα &           WI FI.Οι έμπειροι οδηγοί αποτελούν την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές.

IΩΑΝΝΙΝΑ  – ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΖΑΓΟΡΙ -  ΜΕΤΣΟΒΟ

 

1Η ΗΜΕΡΑ:  Αναχώρηση στις 07:30, με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν  στον  Ισθμό της  Κορίνθου και την περιοχή  της  Αμφιλοχίας.  Λίγο πριν φθάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξεν/χείο <<PALLADIO>>στο  κέντρο  της  πόλης, ξεκούραση, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και  επίσκεψη στο νησάκι (έξοδα πλοιαρίου ατομικά)  με  το << ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ >> του  ΑΛΗ ΠΑΣΑ.  Αμέσως  μετά  μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι,   για  να  επισκεφθούμε  το γραφικό  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ σε  παραδοσιακό ταβερνάκι  του χωριού θα γευματίσουμε.  Επιστροφή  στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ,  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ανάβαση στην Πίνδο με  τη μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μια  καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ.  Στάση – επίσκεψη  και μέσω  ΕΓΝΑΤΙΑΣ  και  ΙΟΝΙΑΣ  ΟΔΟΥ, με  μικρές στάσεις στη  διαδρομή,  καταλήγουμε  το  βράδυ  στην ΑΘΗΝΑ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή  κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις,  στο   ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
 • Δύο  πρωινά σε   μπουφέ.
 • Ένα δείπνο  στα  Ιωάννινα  με  ζωντανή  μουσική  σε  επιλεγμένο  μουσικό στέκι  των  Ιωαννίνων (ΣΤΟΑ  ΤΟΥ  ΛΟΥΛΗ)  και  ένα   γεύμα  σε  παραδοσιακή  ταβέρνα  ( ΟΞΙΑ ) στο Μονοδένδρι.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φόρο   διαμονής.
 • Φ.Π.Α. 

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΙΣΤΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΕΦΥΡΙ ΚΟΚΟΡΗ - ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΜΕΤΣΟΒΟ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και προαιρετικό γεύμα στο MOTEL REST και την Αμφιλοχία αντίστοιχα. Λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση. Παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, μας οδηγεί στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ. από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρά πλοιάρια (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το "ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ" του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική σε μία από τις παλαιότερες και καλύτερες ταβέρνες των Ιωαννίνων (ΣΤΟΑ του ΛΟΥΛΗ). Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πασχαλινή ημέρα για αυτό και εμείς θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια που προσφέρουν ανάλογη ατμόσφαιρα. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το ΓΕΦΥΡΙ του ΚΟΚΟΡΗ και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού θα έχουμε ένα ξεχωριστό Πασχαλινό γεύμα, με ντόπια αρνιά σούβλας και κοκορέτσι. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο των Ιωαννίνων.
 • 3 πρωινά σε μπουφέ.
 • Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα της πόλης.
 • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

 

Image Gallery